Hunkatte

WW15, IC. Piltoft's Once in a Lifetime, JW, OSH f25
Ticky er en datter af Lessie fra hendes første kuld. Hun var den eneste pige i kuldet, og der var aldrig nogen tvivl om at jeg ville beholde hende hjemme.
Fra hun var helt lille havde hun en fantastisk udstråling samtidigt med at hun også har et lækkert temperament.
Hun har klaret sig rigtig godt på udstillinger, og blev da også rimeligt hurtigt Junior Winner, og i efteråret 2015 opnåede hun at blive Verdensvinder ungdyr.
Vi er SÅ stolte af vores dejlige Ticky, og glæder os over hende hver eneste dag.
Vi har planer om at parre Ticky i sommeren 2016, og er meget spændte på at se hendes killinger.

 

Resultater - Stamtavle - Billeder

GIC. (N) Manhunter's Less is More, JW, DSM, OSH f24
Lessie er en datter af vores hankat Manse (GIC. Piltoft's Tamborine Man JW, OSH d24) - han havde en parring hos katteriet Manhunter's, og egentligt havde jeg slet ikke overvejet at jeg skulle have en killing fra det kuld, men da jeg så billeder af lessie blev jeg forelsket, og da opdrætteren havde besluttet at beholde lessie's søster, ja så fik jeg lov at få Lessie. Det har jeg ikke et sekund fortrudt, for hun er et smukt, kærligt og tillidsfuldt lille væsen, og vi elsker hende overalt på jorden.
I 2015 havde hun sit første kuld, og vi har beholdt hendes datter Ticky. Ticky blev WW15 ungdyr, så vi kunne ikke være mere tilfredse med lessies killinger, og glæder os til at parre hende igen.

Tak Pernille for denne lille skat :-)

 

Resultater - Stamtavle - Billeder